torstai 8. syyskuuta 2016

BOOM! Ihana Love Me Do-häähuuma jatkuu!

Matkasin tosiaan tasan viikko sitten (mihin tämä aika taas katoaa?!) Leville kavereideni kanssa tarkoituksena viettää rentouttava, mutta urheiluntäyteinen viikonloppu Ruskamaratonin merkeissä. Kun raahauduin (juoksemisen takia!) vapisevilla jaloillani takaisin kotiin, jouduin hieraisemaan pariin otteeseen uneliaita silmiäni, sillä en ollut uskoa todeksi, mitä näinkään täällä blogin puolella!


Olin saanut kutsun 1.10. järjestettävään Love Me Do-häämessujen hääblogimiittiin! <3 Siis mitä ihmettä, minä?! En oikein vieläkään miellä itseäni bloggaajaksi, sillä blogini ovat aina olleet matkapäiväkirjatyyppisiä ja niiden tekeminen on aina aloitettu itseä varten, jotta muistoihin on helppo palata vielä vuosienkin päästä.

Mutta niin vain tämä pikku hääblogini on alkanut elää omaa elämäänsä ja olen edelleenkin todella hämmästynyt siitä, että höpötykseni jaksavat kiinnostaa yhtään ketään muuta (esimerkiksi hei vain sinä ihana, joka ostit minulta jokunen päivä sitten ne photobooth-propsit!). Olin niin iloinen, kun myöhäisestä ilmoittautumisesta huolimatta ehdin vielä mukaan enkä malta odottaa, että pääsen häämuotinäytösten lisäksi näkemään myös muita bloggaajia sieltä ruudun toiselta puolelta. :)

Ja siis mikä ihana syy palata uudestaan siihen häitä edeltävään haavemaailmaan! Aloitin inspiraatioin herättelemisen omia häitä varten oikein toden teolla viime tammikuussa, jolloin starttasin häävuoden messujen merkeissä. Tästä pääseekin lukemaan ajatuksiani edellisistä Love Me Do-messuista, jotka olivat muuten minulle samalla myös ihan ensimmäiset.

Noin yleisesti viime käynniltä mieleeni on jäänyt pastellinen värimaailma, kauniisti sommitellut herkkupöydät sekä eri esittelypisteiden suloiset yksityiskohdat. Tarjolla tuntui olevan hieman valtavirrasta poikkeavia vaihtoehtoja jokaiseen makuun ja oivaltavia ideoita sekä ratkaisuja. Silloin vähän harmitti, että omien häiden suhteen jotkut hankinnat ja varaukset oli jo lyöty lukkoon, koska sain niin paljon uusia ideoita niiltä messuilta.

Silmäilinkin innokkaasti messuinfon läpi ja en voinut olla kiinnittämättä huomiota, miten siitä välittyi aidon välittämisen tunnelma: jokaisesta kävijästä halutaan pitää huolta ja tarjota niitä parhaita vaihtoehtoja ja ratkaisuja. Omaperäisyys, laadukkuus ja hyvä asiakaspalvelu ovat ehdottomasti niitä asioita, joita arvostan ylitse muiden melkein tilanteessa kuin tilanteessa! :)

Mainitsinkin jo intoilupäissäni muiden ihmisten tapaamisen ja häämuotinäytösten olevan minulle varmasti yksi messujen kohokohdista, mutta aion ehdottomasti käydä muun esillepanon ohessa tutustumassa myös vintage-häävalokuvanäyttelyyn! On varmasti todella mielenkiintoista päästä kurkistamaan entisaikojen hääjuhliin ja verrata niitä omiin kekkereihin sekä etsiä niistä eroja ja yhtäläisyyksiä.

Pakko vielä mainita, että vaikka omat hääjuhlani ovat jo takanapäin enkä enää etsi messuilta haukankatseella yksityiskohtia juhlia varten, niin uskon silti, että messuilla on minulle kuitenkin paljon tarjottavaa ja koettavaa. Kerron varmasti lisää fiiliksiä sitten tapahtuman jälkeen. :)

Ihanaa, yhtäkkiä syksyn saapuminen ei tunnukaan enää niin ankealta! <3

2 kommenttia:

  1. Itse olen kanssa tulossa miittiin! :) kiva että sinne on tulossa myös sellainen jolla häät ovat jo ohi ja osaatkin varmasti kertoa vinkkejä eri näkökulmasta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iik, kivaa vaihtaa tunnelmia etukäteen ennen kuin tavataan! <3 Tykkään auttaa muita ja kerron myös mielelläni vinkkejä. :) Yhtä mielellään minut saa sitten myös keskeyttää, jos höpötykset alkavat tulla korvista ulos. :D

      Poista