keskiviikko 6. heinäkuuta 2016

Sekalaisia ajatuksia

Ostin muuten eilen vihdoinkin niitä vitamiineja pitkällisen harkinnan ja pohdinnan tuloksena ihon hyvinvointia silmällä pitäen. Kassalle valikoitui Lifesta lopuksi Bio-selen+sinkki -valmiste, joka sisältää vastustuskyvylle ja iholle tärkeitä seleeniä, sinkkiä, B6-, A-, C- sekä E-vitamiineja. Tähän kaveriksi ostin vielä Vitamarin Krilli 500 mg -kapseleita, jotka sisältävät omega 3-rasvahappoja. Elimistön on myös ilmeisesti helpompi hyödyntää krilliöljyä kuin perinteistä kalanmaksaöljyä. :) Että ainakin yritys on kova näyttää hyvältä kuukauden päästä ja näillä mennään, mitä on saatu!




Kävin tänään myös pitkän tauon jälkeen juoksemassa kaverin kanssa ja yllätin itsenikin, nimittäin pingoimme vajaaseen tuntiin melkein 9 kilometrin matkan! Tästä on hyvä jatkaa, sillä osallistumme kaveriporukalla syyskuussa pidettävään Ruskamaratoniin puolikkaalla matkalla ja ainakin tällä hetkellä siihen treenaaminen tuntuu ihan realistiselta, koska tämä ensimmäinen "kunnon" lenkkikin meni noin hyvin. :) Kivaa kun on tavoitteita ja kroppakin tulee näyttämään varmasti vielä vähän timmimmältä häihin mennessä!

Sain tänään varmistettua meidän DJ:ltä, että hänellä on sama kappale tallessa, jonka tahtiin harjoittelimme eilen tanssitunnilla. Annoin samalla myös musiikkitoiveita loppuillan suhteen ja pakko kyllä purnata tässä kohtaa, että hänen vastaustyylinsä saa hermot kireille! En aluksi meinannut saada häneen mitään yhteyttä, vaikka olin varannut hänet oikein ohjelmatoimiston kautta (eli pitäisi käytännössä olla ihan ammattitaitoista porukkaa heidän listoilla) ja sitten hän vastailee sähköposteihin yhdellä lauseella! Olemme jutelleet myös kerran puhelimitse, jolloin hän vaikutti ihan hyvältä tyypiltä, mutta kieltämättä kurja asiakaspalvelu antaa aihetta huoleen siitä, että kuinka kunnialla hän mahtaakaan suoriutua itse illasta. No, kokoamme kaiken varalta Spotify-bilesoittolistan, jos hommat kosahtavat tämän tyypin kanssa loppumetreillä...

Olen myös jo pariin otteeseen huhuillut vanhemmiltani, josko me jo pian nähtäisiin käytännön asioiden suhteen ja käydään koko hääpäivä yhdessä läpi, niin hekin pääsevät paremmin mukaan meininkiin eivätkä tuntisi oloaan niin vieraiksi siellä itse juhlissa. Äitini on myös melkoinen järjestelijä ja on tuntunut kurjalta kun hän on jäänyt vähän ulkopuolelle suunnittelusta ja käytännön asioista, joten ajattelin, että hän olisi ilahtunut kun pääsee viimein kunnolla mukaan loppumetreillä. Mutta ei, koko naisesta ei ole kuulunut pihaustakaan vieläkään. :D Ihme tyyppi. Ehkä vanhemmillani on siis muutakin elämää tämän hääkuplan ulkopuolella ja toisaalta, hyvä niin. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti