torstai 16. kesäkuuta 2016

Viimeisiä hankintoja viedään

Tänään hain hitusen haikein mielin (toivottavasti) viimeisen ostokseni postista. En oikeasti enää keksi, mitä hankintoja tekisin näihin häihin liittyen ja ehkä ihan hyvä niin, jotta visiot saadaan toteutettua myös käytännössä silloin superkiireisenä aamuna.



Tällainen "kaunis" lakana paketista paljastui! Oikeasti melko järkyttävä ilmestys, mutta ajaa asiansa photoboothin taustana paremmin kuin hyvin. :D Kangas takertui melko napakasti jo tuohon oven päällekin, joten uskon, että se pysyy myös hyvin paikoillaan siellä juhlatilan ruskean sermin päällä.


Näitä kellukynttilöitä hankin useamman purnukan jo aiemmin parisen viikkoa sitten. Ne ovat kovin pieniä, mutta mahtuvat varmasti maljakoihin ja paloajankin luvattiin kestävän nelisen tuntia. Kaasot saavat siis vaihtaa nämä kerran juhlien aikana ja uskon, että aivan bileiden loppumetreillä kukaan ei enää kiinnitä huomiota siihen, missä purnukassa kynttilä vielä lepattaa.


Tällaista muovimurskaa ostin sen sijaan aivan liian vähän. Tarkoitus olisi, että murska pitäisi pöytäkoristekukan kiinni maljakon pohjassa, mutta tämä on kuitenkin aivan liian kevyttä siihen tarkoitukseen. Onneksi floristilta saa ostettua varmasti hyvää murskaa, mutta toivottavasti se ei ole liian hienojakoista, että sitä on sitten hankalaa kaapia lainamaljakoista pois. Tosi moni on muuten luullut noita kuvan kynsiä (made by ihana Liina <3) hääkynsiksi! Monessa asiassa olen todella ajoissa, mutta miksi ihmeessä ottaisin hääkynnet 1 kk 2 viikkoa ja 4 päivää etuajassa? :D



Eilen oli macaron-päivä! <3 Pyörähdin töiden jälkeen vihdoinkin Patisserie Teemu & Markuksessa kyselemässä kaikkea ja nappasin pistaasin, sitruuna-jogurtin, kinuski-kardemumman ja mustikka-suklaan makuiset herkut mukaani. Kaikkien muiden täytteet pysyi hyvin paikoillaan monta tuntia huoneen lämmössä, paitsi tuo kinuski levisi jo laukussa pussiin, joten sitä en suosittele ketään muutakaan ostamaan, jos leivoksia ei meinaa syödä heti. Maistelujen jälkeen meidän mielestä parhaimmat noista olivat sitruuna ja mustikka.

Siis näistä vieraslahjoista tulee niin hyvä juttu, nuo näyttivät jo tuossa pelkässä muovirasissa niin söpöiltä ja olen aivan innoissani! Kannattaa muuten muistaa, että macaronien leivonnassa käytetään mantelijauhoja ja meidänkin juhliin on ilmoittautunut pari pähkinäallergikkoa, joten hankin heille kaiken varalta marenkiherkut näiden macaronien sijaan.

7 kommenttia:

  1. Vitsit sä oot nii ajoissa! Kadehdittavaa! Mä en ees tiiä mitä kaikkee mulla on vielä hankkimatta :D Noi macaronsit tulee oleen kyllä niin söpöt <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jokainen omaan tahtiinsa! ;) Taka-ajatuksena minulla on kyllä tavoitteena saada kaikki juoksevat asiat hoidettua ennen heinäkuun lomaani, koska haluan todellakin rentoutua edes sen muutaman viikon ennen hääpäivää! Ja uskon, että siltikin löytyy jotain hommaa varmasti. :D

      Poista
  2. Me valkattiin myös toi mustikka-maitosuklaa. Mutta en kuollaksenikaan muista mikä se toinen oli :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On näköjään ollut useamman suosikki tuo mustikka! :) Mielestäni se oli kaikista vaihtoehdoista... Hmm, vähiten makea, jos macaroneista voi niin sanoa ja tosiaan toinen raikas vaihtoehto ehdottomasti tuo sitruuna!

      Poista
  3. Hei! Meillä on häät samassa paikassa. Mietin,että siellä on kahvilla vaan yks kakku, eikä ite saa leipoa mitään. Saako sinne siis kuitenki ostaa tämmösiä herkkuja kahvipöytään? tiiätkö tarkemmin niistä rajotteista?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! :) Kannattaa varmaan suoraan kysäistä juhlatilalta, mitä ovat mieltä mistäkin suunnitelmasta, koska tosiaan ruoat tulevat pääasiassa heidän kautta. Minäkin laitoin viestiä ennen kuin uskalsin alkaa näitä macaroneja puuhaamaan. Uskoisin, että omia juttuja (esim. iltapalalle) saa tuoda kunhan eivät ole huoneenlämmössä pilaantuvia elintarvikkeita?

      Poista
  4. Hei! Meillä on häät samassa paikassa. Mietin,että siellä on kahvilla vaan yks kakku, eikä ite saa leipoa mitään. Saako sinne siis kuitenki ostaa tämmösiä herkkuja kahvipöytään? tiiätkö tarkemmin niistä rajotteista?

    VastaaPoista