torstai 19. toukokuuta 2016

Sulhasen puku

Visiittimme Gasell GP-liikkeeseen Iso-Roballa eilen oli suorastaan jymymenestys! Tykästyimme heti asiantuntevaan ja hauskaan myyjään sekä laajaan pukuvalikoimaan. En myöskään pannut yhtään pahakseni sitä, että minut morsiamena työnnettiin kerrankin seinäruusuksi ja mies sai paistatella huomion keskipisteenä. Kyllä minäkin sain osani huvista kuolaillessani niitä vaatekertoja etenkin miehen päällä, grr! ;)

Puku löytyi lähes ensimmäisellä sovituksella ja ainoastaan solmukkeen sekä taskuliinan väriä ja malleja vaihdeltiin hieman kokonaisuuteen sopivaksi. Kokeili mies myöskin sakettitakkia, mutta se ei näyttänyt ollenkaan niin tyylikkäältä kuin lyhythelmainen takki. Hassua, nimittäin olen toivonut koko ajan, että mies valitsisi pitkän takin häihin, mutta lopulta olin itsekin sitä mieltä, että lyhyt ja slimmi malli pukee häntä kaikista parhaiten :D Näin se mieli muuttuu näköjään itse kullakin!



Meinasin oikeasti lentää pyrstölleni pelkästä ihastuksesta kun näin miehen ensimmäisen kerran koko komeudessaan! Luoja, että rakastan pukuja, niin ajattomia ja tyylikkäitä... Tällaisia oransseja värejä mies puki päälleen ihan ensimmäisenä.


Tuo liivi on niin ihana, että siitä piti oikein ottaa lähikuvaa! Rakastan tuota kuviota ja pidin myös kovasti kankaan pienestä kiillosta, se toi kokonaisuuteen astetta enemmän juhlavuutta. Myös kengät tulevat olemaan mustat ja varmaan himmeän kiiltävänä. Liikkeestä niitä ei ostettu, ainakaan vielä.



Tässä vielä muutama kuva ilman takkia. Tuo liivin musta selkämys on hauska yksityiskohta ja todella tyylikkään näköinen. :) Täytyi pysyä visusti poissa catwalkilta, etten olisi jatkuvasti hypistellyt miestä ja vaatteita samaan aikaan kun myyjä teki siinä vieressä työtään...



Voilà! Päädyimme lopuksi harmaan sävyiseen dumboon ja taskuliinaan. Vaikka pidin oransseista asusteista tosi paljon, niin oli aika osuvasti sovituksen tiimellyksessä tokaistu myyjältä, ettei miehen tarvitse kuitenkaan olla teemavärin ja juhlapaikan koristeiden jatke. Myös omaan ja miehen silmään harmaa kokonaisuus näytti arvokkaammalta ja juhlavammalta vaihtoehdolta olematta kuitenkaan tylsä. Rintapieleen laitetaan varmaan vielä viehe, jossa on samoja kukkia kuin minun kimpussani, niin siitä saadaan ainakin kiva yksityiskohta ja väripilkku pukuun.

Emme voi olla muuta kuin tyytyväisiä, koska koko prosessi hoitui kaiken kukkuraksi ns. avaimet käteen -periaatteella. Lahkeita lyhennetään hieman nykyisistä, mutta muuten koko paketin saa sellaisenaan valmiiksi henkariin kasattuna ja mittojen mukaan säädettynä keskiviikkona, kun häät ovat perjantaina ja palautus on sitten seuraavana maanantaina.

Kokonaisuuteen kuuluu takki, housut, liivi, paita, henkselit, dumbo, taskuliina ja kalvosinnapit. Lahkeiden lyhennys ja pesetys mukaan luettuna hintaa koko paketille tuli n. 240 €, mikä ei mielestäni ollut ollenkaan huono. Jos siis teillä muilla tulee jossain vaiheessa miesten puvunetsintä ajankohtaiseksi, niin suosittelen lämpimästi aloittamaan etsinnät tästä liikkeestä! :)

Ps. Ja on minulla vain niin komea sulhanen, että huhhuh! <3 Olen oikea onnentyttö...

4 kommenttia:

  1. Hienoa, lähtihän se mies pukuostoksille! Tuo teemavärin tunkeminen miehen asusteisiin alkoi itseäkin mietityttää jokin aika sitten ja luultavasti sulhasen fuksian värinen paita vaihtuu vielä valkoiseen... Näin mätsäämme keskenämme paremmin yhteen, sillä eihän minunkaan asusteissa ole kukkia lukuunottamatta mitään teemaväriä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ja kuule ihan vapaaehtoisesti lähtikin ;) Paitsi että tämä oli kyllä ihan vuokrapuku. Jos olisi menty perinteisellä mustalla, niin sitten olisi varmaan kannattanut ihan ostaa omaksi. Ja yksi päivä kasasi myöd meidän ruokailumusiikkisoittolistaa ihan oma-aloitteisesti, että taitaa se hääfiilis tarttua viiveellä mieheenkin! <3

      Kannattaa kyllä ehdottomasti kokeilla erilaisia vaihtoehtoja, värejä ja malleja! :) Kyllä se oikea sieltä sitten kolahtaa ja on tosi tärkeää, että myös mies viihtyy omissa vaatteissaan koko päivän!

      Poista
  2. Todella tyylikäs kokonaisuus! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että miellyttää sinunkin silmää! :)

      Poista