perjantai 29. tammikuuta 2016

Pitsikriisi!

Nyt kiukuttaa niin paljon, että sorruin pitkästä aikaa ostamaan mielipahasuklaatakin (Maraboun Daim -levyn, mums).

Se tilaamani pitsi kutsukortteja varten ei ole vieläkään tullut perille! Ja Etsyn tietojen mukaan lähetetty kuitenkin 14. päivä, eli siis jo yli kaksi viikkoa sitten! Viimeksi kun tilasin kaasojen mekot Briteistä, niin ne olivat perillä alle viikon sisällä. :( What's wrong?!

Onneksi kutsuilla ei vielä ole mikään kiire, mutta harmittaa, kun kaasojen pitäisi tulla ensi viikon sunnuntaina korttitalkoisiin ja ei me voida tehdä okein mitään ilman niitä pitsejä. En tahdo edes leikata kartonkeja valmiiksi, koska haluan ensin tarkistaa, että sitä kangasta on lähetetty mittojen mukaan, etten esmes vahingossa leikkaa korttipohijia väärän kokoisiksi, jos jostain syystä joudunkin tilaamaan uudet pitsit.

Jos siis sitä pitsiä edes löytyisi vielä jostain! Oli ihan hirveä työ löytää edes tämä ostos kohtuuhintaan eikä sekään ole ihan visioni mukainen. En todellakaan jaksaisi aloittaa koko rumbaa taas alusta. Haluaisin myös ehtiä tekemään kortista yhden koevedoksen loppuun asti ennen talkoita, jotta kokonaisuus toimii niin kuin olen kuvitellut ja kaikki mitat on laskettu oikein.

Olen jo ahdistellut myyjää, joka lupasi tarkistaa tilanteen Royal Mailista pari päivää sitten, muttei ole palannut vieläkään asiaan. Kävin tänään myös Postin toimipisteessä, mutta eivät he voi tehdä mitään ilman lähetyskoodia, vaikka FB:n hääryhmässä vinkattiin, että tapeeksi tarkoilla tuntomerkeillä saattaisivat pystyä jäljittämään lähetyksen heidän päästään. Eikös se postin säilytysaikakin ole joku 2 viikkoa? Tosi kiva, jos en saa koskaan saapumisilmoitusta ja sitten se paketti ehditään palauttaa takaisin lähettäjälle!

Pitää vielä ahdistella ystävällismielisesti myyjää siitä koodista ja kaikista mahdollisista tiedoista, mitkä vain auttavat lähetyksen jäljille. Täällä minulla olisi aivan kaikki muu valmiina postimerkkejä myöten, kunhan vain saataisiin tämä viimeinen puuttuva palanen paikalleen...

Tilasin Etsysta The Weavers Mill -nimisestä yrityksestä tarvikkeita. Yritys sijaitsee Alankomaissa ja lähetys oli perillä parin päivän sisällä.

Vajaat 20 metriä satiininauhaa <3 

Postimerkit kävin ostamassa hyvissä ajoin ennen kuin hinnat nousevat; 1.luokan merkillä voi postittaa huoletta hintojen korotuksen jälkeenkin! Lisäksi sinetöin kirjekuoret hopeasydämillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti